Privacitat

Salellas i Associats compleix amb la legislació vigent en matèria de tractament automatitzat de dades i, en particular, la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal de 13 de desembre (d'ara endavant LOPD) i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre.

Les polítiques de tractament i mesures de seguretat implantades en Salellas i Associats eviten l'alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat de les seves dades de caràcter personal.

Mitjançant la següent política de privadesa, Salellas i Associats informa als seus Usuaris dels següents extrems:

Salellas i Associats amb la finalitat de dur a terme la prestació dels serveis oferts a través de www.salellasadvocats.cat, tractarà les dades personals proporcionades pels seus Usuaris de forma manual i/o automatitzada, així mateix aquestes dades seran inclosos en un fitxer titularitat de Salellas i Associats, degudament declarat i inscrit en el Registre General de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, la base de dades de les quals es pot consultar a la següent pàgina web (http://www.agpd.es). La finalitat de la creació, existència i manteniment del fitxer és el tractament de les dades de caràcter personal per a la gestió de les sol•licituds d'informació i prestació de serveis, d'acord amb els lícits objectius de l'empresa, sense perjudici de les finalitats indicades en l'avís legal de privadesa aplicable a cada formulari concret.

Salellas i Associats informa a l'Usuari que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició en l'àmbit reconegut en la LOPD mitjançant correu postal a la següent adreça: Salellas i Associats Plaça Marquès de Camps núm. 9, 6è 2a 17001 Girona. Si ho prefereix també pot enviar un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Home Privacitat

Sobre Salellas i associats

Blog i actualitat

Contacte:

Adreça: Plaça Marquès de Camps núm. 9, 6è 2a 17001 Girona
Tel: 972219200
Fax: 972226396
Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Projecte web hi col·labora www.ticdoc.net

Salellas i associats

Serveis legals

Servicios legales

Legal Services

On estem?

1

Plaça Marquès de Camps núm. 9, 6è 2a 17001 Girona

Tel: 972219200, Fax: 972226396, Mail: salellas.associats@gmail.com