El Servei Català de la Salut haurà d'indemnitzar una dona a qui van haver d'amputar una cama després d'un mal diagnòstic a l'Hospital de Blanes

Escrit per  Divendres, 28 abril 2017 12:45

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Girona ha dictat avui sentència en la que condemna al Servei Català de la Salut per la mala assistència mèdica que va patir una pacient l'any 2013 a l'Hospital Comarcal de Blanes després d'una operació per col·locar-li una pròtesi al genoll i que finalment va provocar que li haguessin d'amputar la cama a l'Hospital Josep Trueta de Girona. 

La pacient havia estat operada a l'Hospital Comarcal de Blanes el 31 de gener de 2013 per col·locar-li una pròtesi al genoll. Després de l'operació, i malgrat manifestava tenir molèsties, la pacient va ser donada d'alta, havent d'acudir novament a urgències de l'Hospital Comarcal de Blanes diverses vegades només quatre dies després degut al dolor que continuava patint. Tot i la simptomatologia i que la pacient comptava amb antecedents de complicacions arterials, no se li va realitzar cap prova per descartar la possible formació d'una trombosi arterial, donant-li novament l'alta. Davant aquesta situació, la pacient va haver d'acudir tres dies després a la Clínica Teknon, on es va sospitar una possible complicació arterial i se la va remetre a l'Hospital Josep Trueta, on finalment, després de la realització d'un estudi arterial complet es va diagnosticar l'existència d'una trombosi arterial i es va intentar sense èxit la instal·lació d'un bypass, havent d'amputar-li la cama afectada. 

La sentència, que no és ferma, obliga al Servei Català de la Salut a indemnitzar a la pacient amb la quantitat de 208.245,2 euros, aplicant-li la màxima puntuació en la gravetat de les seqüeles, més els interessos generats des de la presentació de la reclamació. 

 

 

Llegir 1906 vegades Darrera modificació el Divendres, 28 abril 2017 13:09
Home Refèrencies judicials El Servei Català de la Salut haurà d'indemnitzar una dona a qui van haver d'amputar una cama després d'un mal diagnòstic a l'Hospital de Blanes

Sobre Salellas i associats

Blog i actualitat

Contacte:

Adreça: Plaça Marquès de Camps núm. 9, 6è 2a 17001 Girona
Tel: 972219200
Fax: 972226396
Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Projecte web hi col·labora www.ticdoc.net

Salellas i associats

Serveis legals

Servicios legales

Legal Services

On estem?

1

Plaça Marquès de Camps núm. 9, 6è 2a 17001 Girona

Tel: 972219200, Fax: 972226396, Mail: salellas.associats@gmail.com