SOBRE NOSALTRES

BENET SALELLAS I VILAR

 • Llicenciat en filologia per la Universitat de Barcelona (1999)
 • Llicenciat en dret per la Universitat de Girona amb premi extraordinari final de carrera (2003)
 • Diplomat en Estudis Avançats en dret penal per la Universitat Pompeu Fabra (2009)

Exerceix com a advocat des del juliol del 2003. Ha participat en centenars de processos per tota mena de delictes ja sigui com a defensor o acusador, alguns d’ells de molta complexitat, als tribunals ordinaris i també a l’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem. També ha participat en l’àmbit de la jurisdicció contenciosa administrativa en diversitat d’àmbits litigant contra l’administració pública pel respecte dels drets fonamentals i pel reconeixement del dret de ser reparat en aquelles situacions en què aquests drets han estat vulnerats. Ha intervingut com a ponent sobre la tutela internacional dels drets humans, els límits del dret penal i els delictes de terrorisme en formacions organitzades pels col·legis d’advocats de Girona i Barcelona, per diferents universitats (UPF, UdG o ISD d’Oñati) i en taules de debat organitzades per la societat civil. Ha publicat diversos articles en premsa i ha participat en cinc llibres col·lectius vinculats als drets humans, el dret a la protesta i la lluita contra la islamofòbia. L’any 2018 ha publicat Jo acuso. La defensa en judicis polítics. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya (2015-2017) i és professor de litigació penal en el màster d’advocacia de la UdG. Des del 2023 és membre del Consell Assessor del Síndic de Greuges per a la Prevenció de la Tortura.

MÒNICA TARRADELLAS I MARTÍNEZ

 • Llicenciada en dret per la Universitat de Girona (1997)
 • Curs especialització per a la intervenció lletrada en matèria de menors (1999)

Exerceix com a advocada des del gener del 1998. Ha participat en centenars de processos per tota mena de delictes ja sigui com a advocada defensora o acusadora, alguns d’ells de molta complexitat. En aquesta llarga trajectòria ha assessorat i assessora institucions i entitats encarregades de la lluita contra la violència de gènere, l’adopció internacional i el suport a persones refugiades, entre d’altres.

PAZ CAMPOS Y VILERT

 • Graduat en dret per la Universitat Pompeu Fabra
 • Màster d’advocacia per la UOC
 • Postgrau en gestió i dret local
 • Postgrau en urbanisme per la Universitat de Girona

Exerceix com a advocat en els procediments administratius i també en la fase contenciosa administrativa, en diversitat d’àmbits, litigant contra l’administració pública pel respecte dels drets fonamentals i pel reconeixement del dret de ser reparat en aquelles situacions en què aquests drets han estat vulnerats.

MIQUEL TOLL I RIERA

 • Graduat en dret amb premi extraordinari de final de grau
 • Màster d’advocacia
 • Diplomat en educació social per la Universitat de Girona

Exerceix com a advocat en l’àmbit penal, assistint a persones detingudes per tota mena de delictes i participant en els litigis penals des de la defensa o des de l’acusació on aporta la seva àmplia experiència en el món social.

DEPARTAMENT DE SECRETARIA

Ivette Prohias Gilabert

DEPARTAMENT DE COMPTABILITAT

Souhaila Arrazini Addahri