Qui som


Benet Salellas i Vilar,  llicenciat en filologia per la Universitat de Barcelona (1999), llicenciat en dret per la Universitat de Girona amb premi extraordinari final de carrera (2003), diplomat en Estudis Avançats en dret penal per la Universitat Pompeu Fabra (2009). Exerceix com a advocat des del juliol del 2003. Ha intervingut com a ponent sobre la tutela internacional dels drets humans, els límits del dret penal i els delictes de terrorisme en formacions organitzades pels col·legis d’advocats de Girona i Barcelona, per diferents universitats (UPF, UdG o ISD d’Oñati) i en taules de debat organitzades per la societat civil. Ha publicat diversos articles en premsa i ha participat en cinc llibres col·lectius vinculats als drets humans, el dret a la protesta i la lluita contra la islamofòbia. L’any 2018 ha publicat Jo acuso. La defensa en judicis polítics. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya en la XI legislatura. Professor de litigació penal en el màster d’advocacia de la UdG.


Mònica Tarradellas i Martínez, llicenciada en dret per la Universitat de Girona (1997), Curs especialització per a la intervenció lletrada en matèria de menors (1999). Exerceix com a advocat des del gener del 1998.


Míriam Benítez i Jaramillo, llicenciada en ciències polítiques i de l’administració pública per la Universitat Autònoma de Barcelona (1999) i en dret per la Universitat de Girona (2008). Màster oficial en Dret Privat i del Negoci per la Universitat de Girona (2011). Postgrau en cultura de pau i tècniques per a la negociació de conflictes de la Càtedra Unesco de la Universitat Autònoma de Barcelona (2000). Curs d’especialització per a la intervenció lletrada en matèria de violència de gènere (2017). Ha realitzat formació d’especialització en l’àmbit del dret de família i de mediació en l’àmbit civil i familiar. Exerceix com a advocada i mediadora des del juny de 2010. Imparteix docència en l’àmbit del dret privat a la Universitat de Girona.


Pau Camps i Vilert, graduat en dret per la Universitat Pompeu Fabra (2018), màster d’advocacia (2020) i postgrau de dret local (2020). Exerceix com a advocat des del juliol de 2020.


Miquel Toll i Riera, graduat en dret per la Universitat de Girona (2019) amb premi extraordinari final de grau, estudiant del màster d’advocacia i diplomat en educació social. 


Lorena Prieto i Martín, administració.